Lidt erfaringer som vi har gjort med mad og den slags


Opvarmning af mad

Rester får vi nok alle
Ris - spagetti - pasta - kattoffelretter varmes fint op i en ovn !
Put det i et fad der kan tåle varme !
Dæk det over med staniol/bagepapir
Sæt ovnen på 150gr og put det du vil have opvarmet ind på en bradepande og hæld 1l. vand i bradepanden
Lad det stå i ovnen en lille times tid
Ideen med denne fremgangs måde er at det opvarmede ikke bliver tørt,
dampen fra vandet vil "krype" op under staniolen eller bagepapiret og den direkte varme undgåes da det er overdækket !


Lidt erfaringer som vi har gjort med vin

Vin skal serveres fra en karaffel !!
Ideen med en karaffel er at ingen kan læse sig til hvad de drikker !!!
Så kan næsten alt bruges !!!
"Søde" hvidvine er for det meste kun til lidt chips og den slags
Hvidvine tør/halvtør opbevares i køleskabet - åbnes ca 15min før den skal serveres
Rødvin : Ingen rødvin er "sure" !! men husk altid at åbne den 1 time før servering og sæt den på køkkenbordet !!
Cabanet Sauvignon/Merlot er en skøn sammenblanding !
Chile - Australien - Syd Afrika har de billigste af den slags vine og de "bedste" vine !
Op i karaffelen og ingen kan se om vinen har været dyr,men at den smager godt !