Retterne her er for det meste til 4 pers.

Pasta og kyllingefileter :


2 stk kyllingefileter
1 spsk.Paprika
1 tsk salt
2 spsk.olie
1 bundt broccoli
300 gr pastaskruer

Paprika-salt-olie blandes og hældes over kyllingefileter ( de skal "trække" i 15 min )
De sættes i et ovnfast fad i ca.40 min ved 180 gr.
Broccolien deles i små buketter
Pastaskruerne koges efter vejledningen på posen
Når pastaskruerne mangler ca. 4 min kommes broccolien i
Kyllingebrysterne tages ud af ovnen og skæres i skiver
Pastaskruerne og broccolien hældes i et fad og kyllingeskiverne blandes i !



Ris og kyllingefileter :


2 stk kyllingefileter
2 stk peberfrugt ( bland 2 farver )
1 løg
1 spsk olie
1 tsk paprika
vand 4 dl
2 dl letmælk
30gr mel ( ca 3 spsk )
Peberfrugterne deles - kernerne tages ud og de skæres i tynde strimler
Løget skæres ud i ringe

Løgskiverne og kyllingekødet brunes let i olien,kom derefter peberfrugterne og paprika i,
tilsæt vand og det smages til med salt og peber,lad det hele koge ved svag varme i ca 30 min,
lav en jævning af melet og mælken,kom jævningen i gryden og varm det hele ca 5 min
Risene koges efter anvisning på posen



Fisk ( laks med hasselbagte kartofler)


4 stk laksestykker
1 pose wokblanding ( 500g. )
1,5 kg mellem store kartofler
1 stk Magiterning ( Hønse )
4 spk. olie
3 dl mælk
Ovnen tændes på 225 gr !
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver 3/4 igennem så kartoflen stadig hænger sammen
( vi lægger kartoflen ved siden af spækbrættet og skærer til vi rammer spækbrættet,
der findes forskellige forme til at gøre dette,men de er nu ikke nødvendige )
Kartoflerne skal nu pensles med olie og drysses med salt og peber og ind den opvarmede ovn
Stege/bagetiden er ca 50-60 min.
Kom 2spk olie på den varme pande og hæld posen med wokblandingen på og svits den godt
Opløs magiterningen i 2dl vand
Kom wokblandingen i en gryde,hæld den opløste magiterning i sammen med 3 dl mælk
lad det småkoge et par minutter
Kom 2 spk olie på panden og varm den godt op,laksen kommes på,drys lidt salt og peber på
Skru lidt ned for varmen Laksen kommes på og vendes jævnligt i i ca 6-8min

Så er det klar til servering ;o)